БОРОШНО "ДІЄТИЧНА"
Люди, що стежать за своєю фігурою і здоров'ям, давно знають про корисні властивості висівок. Цей природний продукт допомагає очищенню організму і насичує його корисними вітамінами і мінералами. Саме тому в наш час більшість людей простому білому хлібу воліють хліб з висівками. Борошно пшеничне з висівками ТМ «Покровчанка» , це високий вміст харчових волокон, які сприяють нормалізації моторної функції кишечника і запобігання запорів, виведенню холестерину і токсичних речовин з організму, запобігають розвитку ішемічної хвороби серця і атеросклерозу. Пшеничні висівки забезпечують потребу організму людини у вітамінах групи В, РР, В1, Д, С, Е, мікро - та макроелементів, харчових волокнах, ферментах. Вживання страв з борошна з висівками самим позитивним чином впливає на нервову систему, дарує спокій і врівноваженість, позбавляє від депресій, знімає напругу. Дуже корисно для діабетиків, оскільки висівки сприяють уповільненню процесу розщеплення крохмалю. Висівки надійний помічник в боротьбі із зайвою вагою. Рослинні волокна, яких багато в висівках, погано пере - травлюються, набухаючи в шлунку і збільшуючи обсяг з'їденої їжі, вони створюють ілюзію ситості, і ми довше не відчуваємо голоду. Тому борошно з висівками ис-товують для приготування дієтичних страв. Борошно пшеничне "Дієтична", вищого гатунку з вмістом висівок харчових 10%, ДСТУ 46.004-99, Таке борошно використовують для приготування дієтичних і просто корисних для здоров'я страв. Поживна цінність 100 г продукту : білки - 10,4 г; жири - 1,2 г; вуглеводи - 67,5 г;, Поживна цінність 100 г продукту : 332 ккал (1397,5 кДж) в 100 г продукта.
Борошно розфасовується: |
Рецепт хліба:
Хліб з висівкамивода - 280 мл. Примітка: інгредієнти закладати відповідно до інструкції вашої хлібопічки. Режим випікання: дієтичний. |